Resultaten voor muziekinstrumenten

muziekinstrumenten
Home Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.
Cd's, lp's' en veel, heel veel bladmuziek. Kom gerust even snuffelen tussen de stapels. Wat we doen. Het NMF helpt professionele musici en hen die dat willen worden aan een hoogwaardig muziekinstrument. Ben je op zoek naar een ander instrument?
Hoe verzeker je een muziekinstrument?: Nationale-Nederlanden.
Muziekinstrumenten zijn kostbaar en het is verstandig ze goed te verzekeren, aldus Simone van der Wal van Nationale-Nederlanden. Afhankelijk van het type instrument is een andere verzekering nodig. Een piano en vleugel bijvoorbeeld staan permanent in je huis en daarom vallen ze onder een inboedelverzekering.
Muziekinstrumenten uit de natuur Utrechts Landschap.
Muziekinstrumenten uit de natuur. Kinderactiviteit woensdag 13 februari 2019. KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt. Woensdag 13 februari hebben wij de volgende activiteit: Muziekinstrumenten uit de natuur.
Muziekinstrumenten easyJet.
Muziekinstrumenten zijn toegelaten voor vervoer als handbagage op voorwaarde dat het instrument met inbegrip van de koffer, niet groter is dan 30cm x 120cm x 38cm. Violen, altviolen, piccolos, fluiten, klarinetten, bugels en trompetten vallen binnen deze afmetingen. Vervoer als handbagage is afhankelijk van de beschikbare plaats in de opbergruimten boven het hoofd en afhankelijk van het oordeel van de boordcommandant.
Muziekinstrumenten Gemeentemuseum Den Haag.
Het Gemeentemuseum Den Haag beheert een collectie van ruim 3800 muziekinstrumenten en 3000 muziekiconografische prenten en tekeningen. De basis voor beide verzamelingen is gelegd door de Haagse bankier Daniël François Scheurleer 1855-1927 die vanaf 1880 muziekinstrumenten, muziek manuscripten en vroege drukken, prenten, tekeningen, schilderijen en een omvangrijke muziekbibliotheek met literatuur over muziek en muziekinstrumenten verzamelde.
MUZIEKINSTRUMENTEN; DELEN EN TOEBEHOREN VAN MUZIEKINSTRUMENTEN In en Uitvoer.
wissers en ander borstelwerk, voor het schoonmaken van muziekinstrumenten post 9603, of statieven met een, twee of drie poten en dergelijke artikelen post 9620.; instrumenten en toestellen, die het karakter hebben van voorwerpen voor verzamelingen of van antiquiteiten post 97.05 of 97.06.
Muziekinstrumenten Coolblue alles voor een glimlach.
Er zit niks in je winkelmandje. Vragen of hulp nodig bij je bestelling? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels. Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd. Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Instrument verzekeren Centraal Beheer.
Uw muziekinstrument is ook in het buitenland verzekerd. Uw kostbare spullen zijn buiten uw woning verzekerd. Bereken uw premie. Bent u op zoek naar een Instrumentenverzekering? Centraal Beheer heeft niet een speciale instrumentenverzekering. Toch kunt u uw muziekinstrument goed en uitgebreid bij ons verzekeren.

Contacteer ons